Kandidato forma

Pridėti CV failą

Kokybės vadovas (-ė)

Kėdainiai -
Kėdainių konservų fabrikas.
Aktyvus iki: 2018-12-31

Pozicijos aprašymas

Žaliavų kokybės kontrolė.
Kontroliuoti sanitarinių- higieninių normų laikymąsi gamybos proceso metu.
Organizuoti RVASVT programų rengimą ir priežiūrą.
Užtikrinti kokybės, higienos ir RVASVT reikalavimų įgyvendinimo kontrolę.
Organizuoti darbuotojų higienos ir maisto saugos reikalavimų mokymus.
Atlikti pretenzijų ir nusiskundimų analizę, ruošti atsakymus pareiškėjams.
Organizuoti vidaus ir išorės auditus.
Organizuoti ir kontroliuoti gerinimo veiksmų įgyvendinimą.
Organizuoti pavaldaus personalo darbą.

Reikalavimai kandidatui

Aukštasis išsilavinimas (maisto technologo/visuomenės sveikatos vadybos srityje).
Ne mažiau nei 3 metų darbo patirtis maisto produktų kokybės valdymo srityje.
Kokybės vadovo darbo patirtis.
Labai geri darbo kompiuteriu įgūdžiai (MS Office, Navision – privalumas).
RVASVT programos reikalavimų žinojimas.
Maisto produktų gamybos saugos ir kokybės, gamybos proceso sanitarinių – higieninių reikalavimų išmanymas.
Kitų kokybės vadybos užtikrinimo standartų (ISO , BRC, IFS) žinojimas ir patirtis juos įgyvendinant.
Planavimo, organizavimo ir problemų sprendimo įgūdžiai.
Principingumas, sąžiningumas, atsakingumas, vidinė motyvacija.
Reiklumas sau ir kitiems.
Orientacija į nuolatinį veiklos tobulinimą ir rezultatų gerinimą.
Geras anglų ir rusų kalbų mokėjimas.

Mes siūlome

Įdomų, ir atsakingą darbą UAB “Kėdainių konservų fabrikas”;
Profesinio tobulėjimo ir karjeros galimybes.

Atlyginimas – derybų klausimas.